Alle informatie op deze site is met zorg geplaatst. De Stichting Limburg Bloeit Op doet haar uiterste best om deze informatie nauwkeurig, feitelijk juist en actueel te houden. Grote zorgvuldigheid wordt betracht bij de samenstelling van achtergronddocumenten.

Ondanks deze voortdurende aandacht voor de kwaliteit kan het voorkomen dat je verouderde of verkeerde informatie aantreft. In deze gevallen stellen wij het op prijs als je ons hiervan op de hoogte wilt stellen via info@limburgbloeitop.nl.

Informatie, suggesties voor verbetering en andere berichtgevingen die de Stichting Limburg Bloeit Op ontvangt naar aanleiding van de website worden als niet-vertrouwelijk beschouwd en kunnen als bedoeld door de Stichting Limburg Bloeit Op gebruikt worden zonder dat daar toestemming voor nodig is.

De Stichting Limburg Bloeit Op behoudt zich het recht voor de informatie op de website te herzien zonder aankondiging.

In geen enkel geval is de Stichting Limburg Bloeit Op aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die voortkomt uit of verband houdt met het gebruik van de informatie op deze website.Stichting Limburg Bloeit Op
Retersbekerweg 88
6343 PL Klimmen

phone +31683784921
mail_outline info@limburgbloeitop.nl

Pagina's
link Home
link Biodiversiteit
link Wat wij doen
link Doe mee
link Over ons
link Blog
link ANBI
Deelnemers
link Service

Informatie
link Colofon
link Disclaimer
link Privacystatement
link Links
© Copyright Stichting Limburg Bloeit Op - Webdesign: Lahuca Software Development